Her şey çok güzeldi. Datça’ya tekrar geldiğimde aynı yeri tercih edeceğim
Aykut
2 晚旅行
2/10
Erken rezervasyon ile ocak ayinda satın aldığım bir oteldi. Konaklama yeri ile ocak ayında mailleştim ve otelin 5 ekim -13 ekim tarihlerinde açık olduğunu herhangi bir sorun yaşamayacağımı teyit ettiler. Konaklama tarihime 10 gün kala bana otelin kapanacağını bu yüzden beni misafir edemeyeceklerini belirten bir mesaj gönderdiler. Ücret iademi yapacaklarını söylediler. Ancak satınalma tarihinin üzerinden 10 ay geçmesi sebebiyle bölgedeki otellerin çok pahalı olduğunu belirttim. 5 gün konaklamama müsade ettiler diğer 5 gün de kardeş otelleri villa amphora otelde konaklattırdılar. Villa amphora otel Dalya Otel ile aynı segmentte bir otel değildi. Oda kahvaltı hizmet veriyordu ve denize oldukça uzaktı. İçinde spa hizmeti yoktu. Otel değişirken çok mağdur oldum. Tekrar eşyalarımı topladım hem zaman kaybı hem de gereksiz efor sarf etmeme neden oldu. Tekrar konaklamayı istemem.
Dilek
8 晚旅行
8/10
Didem
1 晚家庭旅遊
10/10
Konumu ve otel memnuniyet vericiydi.. tavsiye edilir. Personeller her şeyde hemen yardımcı oluyorlar ve ilgililer. Teşekkürler
Rumeysa
2 晚旅行
8/10
Temizlik ve hizmet konusunda hiçbir sorun yok rahatlıkla konaklayabilirsiniz.Sahile aracla belirli saatlerde hizmet veriyorlar servis var.Canlı müzik ve çocuk etkinlikleri ve aqua park yani ailelerin kesinlikle tercih etmesi gereken bir hotel.Internet wifi konusunda sorun yaşadık biraz ve ütü olmaması tabiki bize garip geldi ve zor durumda kaldık..tskler..
Furkan
4 晚家庭旅遊
10/10
Gökhan
4 晚家庭旅遊
10/10
Very friendly staff. Kids had a great time at the slides and with the animator. Staff were attentive. Rooms are clean. As hotel is on a cliff top, car is needed to get around.
Esila
2 晚家庭旅遊
10/10
Bülent
4 晚旅行
8/10
Genel olarak iyi bir deneyim oldu, temizlik iyi idi, çalışanların ilgisi iyi idi, yemek çeşitliliği az olmakla birlikte kalite iyi idi, her akşam sosyal program olsa çok daha iyi olurdu
Otel denize sıfır olmadığı için plaja servis konmuş ancak plajda otele ait sezlonglar olmadığı için ayrıca sezlong kiralamak gerekiyor
真實旅客
3 晚家庭旅遊
10/10
Yesim
1 晚旅行
8/10
The hotel is very smart and clean. The staff were polite and friendly. The food was varied and plentiful. It doesn't predominantly cater for Brits but Google Translate solved any communication issues adequately.
We were there late in the season (October) so the hotel wasn't anywhere near full but a tour party with 4 coaches arrived one afternoon which gave an idea of how it would be in the height of the summer. The restaurant was full when we went for Dinner. It would have been better if they had someone in the door stopping more people from entering and forming a queue when there were no more free tables. We went to the lobby, had a beer, waited 45 minutes and then successfully tried again. There was still an adequate quantity and selection of food available.
The hotel is on the outskirts of the town, set on a hillside which gives it excellent views of down to the bay 1km away but it does mean steep roads up to it.
Ian
7 晚旅行
10/10
Salah
3 晚旅行
8/10
Genel olarak iyi ama ilgi alaka yetersizdi
Murat
3 晚旅行
8/10
Personelleri gayet ilgili ve güleryüzlü. Havuzu var fakat yeterli değil havuz çevresindeki şezlonglarında yer bulmak oldukça zor. Yemekler çeşit olarak fazla ve lezzetli ama tabakların temizliği kötüydü. Otoparkında yer bulamıyorsunuz çok kez otel dışına park etmek durumunda kaldık. Odaları gayet geniş ve yeterli, oda temizliğini de süper bulmadık açıkçası geçen yıl da tatilimiz için burayı seçmiştik sakinliği ve temizliğinden memnun kaldığımız için fakat bu sene aynı performansı alamadığımızı düşünüyoruz. Çok fazla misafir olduğu için hizmet kalitesinin azaldığını düşünmekteyiz. Manzarası ve konumu güzel.
真實旅客
5 晚旅行
8/10
Wir hatten ein Zimmer mit Meerblick gebucht und haben ein sehr schönes großes Superior-Zimmer mit Meerblick bekommen. Da das Hotel auf einem Hügel liegt, hatte es eine sehr schöne Aussicht. Dennoch war es zentral. Die Fahrt in die Stadt dauerte ca. 10 Min. und in die Altstadt ca. 15 Min mit dem Auto. Die Zimmer und auch die gesamte Hotelanlage waren sauber. Auch das Essen war gut. Die Auswahl war groß. Der SPA-Bereich war auch ganz in Ordnung. Ein großes Problem war, dass wir und auch weitere Gäste keine Sonnenliegen bekommen haben. Deshalb konnten wir den Pool nicht nutzen. Und es waren hauptsächlich Familien mit Kindern dort.
Ömer Faruk
1 晚家庭旅遊
6/10
Kamer prima.
Ali Riza
7 晚家庭旅遊
8/10
Ahmet
3 晚家庭旅遊
8/10
Konaklama her şeyiyle güzeldi ancak gereğinden fazla rüzgar ve havuz aşırı soğum girilmeyecek seviyede onun dışında yemekleri ve temizliğiyle güzeldi
Ali
4 晚家庭旅遊
10/10
Gökhan
3 晚家庭旅遊
6/10
Abdullah
3 晚家庭旅遊
8/10
真實旅客
2 晚家庭旅遊
8/10
The experience was expected. Good food; good environment and too many children. I would advise if you are a family
Mehmet Can
3 晚商務旅行
8/10
Odalar konforluydu.Otel yeni oldugu icin eşyalar yipranmamisti.Manzara güzeldi.Personel güleryüzluydu.Yemekler lezzetliydi.