Otel gayet güzel bir konumda. Misafirperverlik çok güzeldi. Fakat hotel eski bir bina olduğundan dolayı çok bir beklenti içine girmedim. Eksik olarak gördüğüm. Duşakabin olayı yok tuvalet ve banyo bir arada. Artıları hotel çalışanları gayet güleryüzlü ve açık büfe kahvaltı olması guzel. Fiyat konusunda uygun. Teşekkür ederim. Tekrar gelmeyi tercih eder miyim. Evet ederim. Teşekkürler.
Ahmet
Ahmet,1 晚家庭旅遊
Hotels.com 真實旅客評語
8/10 非常好
2024 年 6 月 19 日
Ergün
Ergün,1 晚家庭旅遊
Hotels.com 真實旅客評語
8/10 非常好
2024 年 5 月 21 日
This is a very basic hotel, but it suited our purpose. Our room was comfortable and we enjoyed the sea view. We were able to park on the street right in front of the hotel. Breakfast was OK.
ROBERT JOHN
ROBERT JOHN,2 晚旅行
Expedia 真實旅客評語
10/10 好極了
2024 年 4 月 15 日
Ece hotel
Vapur iskelesi karşısında şirin bir otel. Odalar temiz, kapılar lavabolar eski ama idare eder. Kahvaltı standart ve doyurucu. Otel sahibi Elvan hanım çok yardımsever. Günü birlik şehitlik turuna mutlaka katılın.
Mehmet Cüneyd
Mehmet Cüneyd,1 晚旅行
Hotels.com 真實旅客評語
6/10 不錯哦
2023 年 9 月 3 日
Mustafa
Mustafa,1 晚旅行
Hotels.com 真實旅客評語
8/10 非常好
2023 年 9 月 2 日
Sertaç
Sertaç,2 晚旅行
Hotels.com 真實旅客評語
6/10 不錯哦
2023 年 8 月 28 日
Figen
Figen,1 晚家庭旅遊
Hotels.com 真實旅客評語
8/10 非常好
2023 年 8 月 27 日
Ece Otel çalışanlarına hizmetleri için teşekkür ederiz.
Murtaza
Murtaza,3 晚家庭旅遊
Hotels.com 真實旅客評語
6/10 不錯哦
2023 年 7 月 13 日
Değerlendirdim.
Oteli tercih ederken yorumları okuma fırsatım olmadı. Zaten kötü yorumlar da okumaya kapalı. Fotoğraflarda gördüğüm gibi değildi maalesef. Asansör yok, odada buzdolabı yok, banyo ortaçağ dan kalma.Ama Kahvaltı iyiydi.Otel çalışanları son derece güleryüzlü ve misafirperverlerdi.Sonuç olarak
Verdiğimiz ücret aldığımız hizmetin çok çok çok üstündeydi.
Abdulkadir
Abdulkadir,1 晚家庭旅遊
Hotels.com 真實旅客評語
10/10 好極了
2023 年 7 月 10 日
CIHAN
CIHAN,1 晚旅行
Hotels.com 真實旅客評語
8/10 非常好
2023 年 4 月 24 日
Hakan
Hakan,1 晚旅行
Hotels.com 真實旅客評語
6/10 不錯哦
2023 年 4 月 23 日
Ûç kişilik konaklamA
O civarı gezmek için gittik sadece yatıp dinlenmek için ideal bir otel odamızın manzarası çok güzeldi yataklar temiz ve yastıklar kokmuyordu odada terlik yoktu havludan başka hiç birşey yoktu diyebilirim kapılar halâ savaştan kalma gibi eski ve dôkûlüyor saat 8 de kahvaltıya indik ama herşey buz gibiydi otopark sorunu yaşamadık .