Oda sigara kokuyor, kokum iyiydi fakat ses çok fazla geliyor
真實旅客
2 晚商務旅行
8/10
cevdet
2 晚家庭旅遊
10/10
Eren Polat
1 晚旅行
10/10
Hizmet gayet iyiydi. Otel Ankara’nın yoğun bölgelerinden birinde olsada sorun yaşamadım.
Baris
1 晚商務旅行
10/10
SEPIDEH
8/10
SEPIDEH
5 晚旅行
8/10
Jean-Yves
4 晚旅行
8/10
Hussam
1 晚旅行
10/10
behnam
4 晚旅行
10/10
behnam
4 晚旅行
10/10
I been there 4 days for business. Im planing to use when i will be Ankara again
真實旅客
3 晚商務旅行
8/10
The rooms are very clean and have very good furniture. the bath room was really very clean and good .The staff are very kind and helpful, for any need just ask , they will do it for you or they will help you .the price is also very good .Very good location even for families.Its located very close to the city centre and a lot of restaurants , caffes and bars and shops are around.
chia
1 晚商務旅行
8/10
Otel biraz eski olmakla birlikte rahattı. Temizlik durumu iyiydi; pandemi önlemleri uygulanıyordu. Odamız gayet büyüktü. Çocuklu olduğumuz için büyük oda vermeleri nazik bir davranıştı.
真實旅客
1 晚家庭旅遊
10/10
Otel e girdiğiniZde Güler yüzlü personelle karşılaşıyorsunuz çok ilgililer herkese tavsiye ederim
Emel
1 晚商務旅行
4/10
Ugur
1 晚好友同遊
6/10
bulunduğu konum çok iyi, personel çok güleryüzlü ve yardımcı, temiz bir otel, ancak oda küçüktü, kahve içecek bir koltuğu koyabilecek alan bile yoktu, yatağın etrafında yürüme alanı bile yok denecek kadar dardı. kahvaltıda seçenek çok ama, ürün kalitesi biraz daha iyi olabilir, yemekhanelerde çıkan ekmekler gibi bir tane ekmek seçeneği vardı.
真實旅客
1 晚商務旅行
6/10
Personel iyiydi ama gerisi kötü.kahvaltıdan hiç memnun kalmadık.otelde çok kötü bir gider kokusu vardı.
Misbah
1 晚家庭旅遊
8/10
Resepsiyondaki beyefendinin karşılaması çok iyiydi. Oldukça kibar ve işinin ehli biriydi. Genel anlamda otel temiz modern güzeldi. Odası biraz küçüktü ama onun dışında her şey iyiydi
真實旅客
1 晚商務旅行
2/10
Aws
1 晚旅行
10/10
Muy bien ubicado, cerca de todo. La habitación estaba bastante bien, tenía de todo y la cama era cómoda. Excelente relación calidad precio y el personal nocturno nos ayudó muchísimo a la llegada.
Lo único fue que el desayuno lo servían hasta las 10:30, (como latinos eso significa que podemos llegar justos y encontraremos todo para comer) fuimos a las 10:25 esperando que nos atendieran y nos dijeron que ya no alcanzábamos.