2/10 不太好
2025 年 9 月 1 日
Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum
Açıkçası fiyatı düşük olmayan bir oteldi ancak hizmet kalitesi hayal kırıklığı yarattı.
• Odalarda ses yalıtımı yoktu. Yan/üst odada ne konuşuluyorsa birebir duyuyordunuz.
• Yatak ve yastık o kadar sertti ki yerde yatsak belki daha az sırt ve boyun ağrısıyla uyanırdık.
• Temizlik sıfırdı. 4 gece boyunca ne oda temizlendi, ne havlu değişti. Sabun ve tuvalet kağıdı bittiğinde kendi başımızın çaresine bakmak zorunda kaldık, son gün sabunu suyla çoğaltarak kullandık.
• İnternet odalarda hiç çekmiyordu.
• Arka odalarda balkon yoktu. Dolayısıyla çamaşır asacak bir alternatif sunulabilirdi ama sunulmadı
• Sürekli odaya dolan bir sigara kokusu vardı, cam açmak da fayda etmedi.
• Kahvaltı için “standart”- “iyi” denmiş ama aslında oldukça sıradan. Dünyanın birçok yerinde birçok farklı otelde kaldık, ilk defa kahvaltıda içtiğimiz kahveden ekstra ücret alındığını gördük. Ayrıca, kahvaltıyı hazırlayan hanımefendinin gereksiz fazla samimiyeti de pek hoş değildi.
•Son olarak, “Manzarası çok güzel” denmiş ama Kaş’ta zaten nereye dönseniz manzara var; bu otele özgü bir avantaj değil.
Kısacası, fiyat–hizmet dengesi kesinlikle yok. Bu fiyat aralığında çok daha özenli, müşteri memnuniyetini önemseyen yerler var.
真實旅客
4 晚旅行
Hotels.com 真實旅客評語