A very well managed hotel. Staff offer fantastic services, breakfast is in the top deck, full of choices, with a great view.
Donghao
2 晚旅行
10/10
The room is clean and tidy, staff are all nice and helpful😊. The location is bit far from downtown, easy for parking. The hillside just right back to the hotel is a nice location seeing hot ballon 🎈.
Sin Yi
2 晚浪漫之旅
10/10
餐食有待进步 其他的完美 服务住宿
Jiarui
2 晚旅行
10/10
Ka Chun
4 晚旅行
10/10
Nice staff with excellent room
Ho Yi
2 晚好友同遊
8/10
Kai fan
1 晚旅行
6/10
lap nam
3 晚旅行
10/10
Excellent experience and large variety of breakfast options , wonderful and tasty.
Owner and staffs are very friendly too.
Kie wah
1 晚好友同遊
10/10
Wonderful experience in this hotel, the room is clean, bed is comfortable and owner and staffs are friendly.
Breakfast have so many varieties and yummy too. Soothing atmosphere with music at the lobby and superb view of Cappadocia at rooftop ! Will stay here again !
Kie wah
1 晚好友同遊
10/10
RAMAZAN
1 晚旅行
10/10
Foi uma experiencia incrivel, fomos muito bem atendidos pelo staffe, nosso quarto era muito confiortavel e bonito , o cafe da manha foi delicioso
KATIA
3 晚旅行
10/10
真實旅客
2 晚家庭旅遊
10/10
真實旅客
1 晚家庭旅遊
10/10
Kadir
2 晚旅行
4/10
YOSHIO
3 晚旅行
2/10
Berivan
1 晚旅行
10/10
Temizlik olsun Güler yüz olsun her anlamda çok iyiydi otel merkezde ve ihtiyacınız olan her yere 5 dk yürüme mesafesinde resepsiyondaki arkadaşlar da yardımcı oldu bize nerlere gezmemiz gerektiklerini anlattılar kahvaltıları muhteşem temizliğe ve otel çalışanlarına ne desem az olur çok iyilerdi sevgilimle çok memnun kaldık 3 gece konakladık çıkış yaparken bile ufak verdikleri ama anlamlı hediyeleri içinde teşekkür ederiz
OSMAN
3 晚旅行
10/10
feyzanur
2 晚旅行
10/10
Mehmet
5 晚家庭旅遊
10/10
Oda temizliği, konaklama, resepsiyonun karşılama ve ilgisi çok iyiydi. Aracımızla geldik konumu güzel sabah balon izlemek için güzel bir terası var aşk vadisinde ve çevreye yakın. Çıkıştaki ufak ve düşünceli hediye için teşekkürler.
Yusuf
1 晚旅行
10/10
Çok güzel bir yer. Her açıdan memnun kaldık. Sadece kahvaltı için mama sandalyesi bulundurmalarını öneririm.
Atabek
1 晚家庭旅遊
10/10
Her anlamda mükemmel bir deneyimdi. Otelin teras katından bütün balon manzarasini izleyebilme keyfide kesinlikle bir artı. Otel çalışanlarına da güler yüzlülüğü ayrıca teşekkürler.
Pelin
2 晚家庭旅遊
10/10
Loved the hospitality, friendly dog, and ease of booking transportation to/from airport & hot air balloons
Matthew
2 晚好友同遊
10/10
This was our first time in Goreme, very memorable hotel experience. The staff was very helpful right as we walked in, the hotel was clean, neat, beautiful rooftop terrance, breakfast daily was excellent. Would love to stay here again.