Çıralı bölgesinde kalınabilecek en temiz otellerden biriydi. Kahvaltı gayet güzel özenli hazırlanmıştı.
Fulya
2 晚旅行
10/10
Can Atuf
3 晚家庭旅遊
8/10
Séjour très agréable dans cet hôtel simple mais propre et confortable. Le petit déjeuner était excellent et le personnel aux petits soins. Seul bémol : on ne capte pas bien le wifi dans les chambres.
Mikael
3 晚旅行
10/10
Müge
2 晚旅行
10/10
Çıralı genel olarak huzur veren bir yer. Yavuz otel de denize yakınlığı, kendi içerindeki düzeni, ilgileri ile kesinlikle tercih sebebi olacak yerlerden birisi.
Kazim
1 晚旅行
10/10
Mehmet
2 晚旅行
10/10
Rutin 1 Mayıs konaklamamız
Sakin ve huzur
Baris
1 晚好友同遊
10/10
Mükemmel kahvaltı ve ilgi alaka için teşekkürler
Ahmet emre
4 晚旅行
10/10
Le Yavuz est à l'écart de la route et juste en retrait de la plage. Une escale calme dans la verdure. L'accueil était très amical et charmant, chambre confortable, magnifique déjeuner servi dans le jardin. A recommander!
Thierry
2 晚旅行
10/10
Eda naz
2 晚旅行
10/10
Senelerdir geldiğim harika otel. Gerek sahipleri gerek ortamı, gerekse sahilin ve gün doğumunun eşşiz güzelliğini 2 dk’lık yürümeyle sunması harika.
VOLKAN
2 晚好友同遊
10/10
Doğa içinde tertemiz odalar sessiz ve sakin denizede çok yakın güzel bir yer
Cetin
1 晚旅行
10/10
真實旅客
2 晚家庭旅遊
10/10
Temizlik güzel.kahvalti harika.aile isletmesi
Ugur Nurçay
2 晚家庭旅遊
10/10
It’s a small holliday bungalow hotel just a few steps from seaside. Very silent, clean, hens and cats around. Breakfast is OK. Place for relaxation.
Ahmet Bora
4 晚旅行
10/10
saadettin
2 晚旅行
10/10
Bekir Gökhan
1 晚旅行
8/10
Mustafa
1 晚家庭旅遊
10/10
Otel çok huzurlu bir oteldi. Denize Çok yakın ve kahvaltısı da oldukça lezzetliydi. Nezih bir ortamı vardı hem müşteriler hem de çalışanlar açısından. Odalar temiz ve bakımlı çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever… Hem tek başınıza hem de ailenizle gelip kalabileceğiniz güzel bir otel. Kocaman bir bahçesi var. Hep burayı tercih ederim diye düşünüyorum. Navigasyonla geliyorsanız orange marketten yavuz otel Yönüne döndükten sonra sağa sola hiç dönmeyin çünkü navigasyon döndürebiliyor. Dümdüz gittiğinizde otelin park alanına ulaşacaksınız. İyi ki gelmişim.
Nusret
3 晚商務旅行
8/10
真實旅客
2 晚旅行
6/10
Un peu décevant au regard du prix. Pas d’eau dans la chambre ni au petit déjeuner.
Axel
2 晚家庭旅遊
10/10
Temizlik çok iyi, kahvaltı çok güzeldi. Yemyeşil bir alanda, nar ağaçları arasında ağaç evlerde kaldık. Denize 1 dk yürüme mesafesinde. Çalışanlar çok sakin, güleryüzlü. Mustafa beye ayrıca teşekkür ederiz. Sabah 9 da oradaydık, oda uygun olunca bizi 14.00 a kadar bekletmedi,hemen odaya yerleştik. Deniz zaten harika. 4 günde dinlenmiş olarak ayrıldık
Nesrin
4 晚旅行
10/10
Ertugrul
3 晚旅行
10/10
Halil Koray
2 晚旅行
10/10
Nous avons eu un problème et sommes arrivés à l'hôtel à minuit. Ayant des difficultés pour trouver l'hôtel, une personne est venue à notre rencontre, ce que nous avons beaucoup apprécié. Notre séjour s'est très bien passé avec accès direct à la plage et un grand jardin où est servi un excellent et copieux petit déjeuner turc.