重要通知:此地點可能有新冠病毒肺炎 (COVID-19) 相關的旅遊限制,包括住宿方面的特別限制。預訂前,請查看針對該地點所發佈的國家級、地區級和健康警示。

關閉
返回主內容。
安卡拉, 安卡拉, 土耳其的所有住宿
1 間客房, 2 位成人
06680TURÇankaya安卡拉KavaklidereBestekar Sok No72
  • 集印花這間住宿可以集 Hotels.com™ Rewards 印花
8.0
廣受好評43 則我們所有的評語都來自入住過的真實旅客。真實旅客評語
  • 10.0
  • 8.0
  • 6.0
  • 4.0
  • 2.0

篩選評語:

43 則真實旅客評語

旅客評分

以下英文評語是其他國家的旅客所發表的

10.0無與倫比入住 2019年08月11日
Amazing Hotel
The location is great the room was very clean and service is also very good, I could not believe it is only 3 stars hotel. PS. The breakfast was good :)
Abed Alrahman2 晚浪漫之旅
Hotels.com 真實旅客評語
2.0不太好入住 2019年08月01日
We had to change rooms few times. First time I stayed in the room but I had trouble breathing because of the smell of cigarette. I booked a non smoking room but the room was clearly a smoking room with no window. Second time the they gave us a room which they forgot to clean. The concierge was polite and apologized to us and promised to change the room in the morning. Finally the third room had a funny smell. The hotel manager said it’s the smell of your feet. Even though the room had the smell when we walked in for the first time. But somehow our feet didn’t smell in the fourth room. We were finally happy happy with our rooms. We were going to stay for a week but they kicked us out of hotel 15 min before check out. They said you had problem with our dirty and smoking rooms. You complained and disturbed our other guests!!!!!!!! so we can’t give you a room anymore. I spend at least 6 months a year travelling and this is my second time writing a review. We were shocked since this is nothing like a Turkish hospitality.
NN2 晚家庭旅遊
Expedia 真實旅客評語
8.0廣受好評入住 2019年05月24日
The room was so clean and nice. - - breakfast was not so good — One of the main reasons I booked this hotel was the gym and spa which they told me its not working which was so so disappointing and I had to change hotel after one night. — location is very nice with so many dining options and good for walk but not so quiet specially on weekends.
Shahed-Salemi1 晚商務旅行
Expedia 真實旅客評語
來自 Seven Deep Hotel 的回應
Dear Guest, Thank you for your comments, which will help us to improve your services. We would like to know that your experience will guide us to provide better service to you, and as Seven Deep Management we are working diligently on the issues mentioned. Also our SPA area cannot serve temporarily and this information is communicated to you via expedia. We will be delighted to welcome you on your next stay.
10.0無與倫比入住 2019年04月04日
I will stay again.
Quick trip to Ankara for a visit to the embassy. Great location if visiting the USA, Germany, or Italian embassy. Very comfortable bed. Lots of restaurants nearby. Safe and enjoyable neighborhood.
Joseph1 晚商務旅行
Hotels.com 真實旅客評語
來自 Seven Deep Hotel 的回應
Dear Guest, Thank you for taking your precious time and commenting on our services. Your satisfaction motivates us to do our job better. Thank you on behalf of all our staff. We will be delighted to welcome you to our hotel during your next stay.
4.0還可以入住 2019年01月04日
It was clean and near the American Embassy. The spa was closed. Only one person spoke very little English. Breakfast was underwhelming NO COFFEE. Lobby was unwelcoming and cold. There was no airport transportation. It was very noisy could not sleep at night.
7 晚家庭旅遊
Expedia 真實旅客評語
來自 SEVEN DEEP HOTEL 的回應
Dear Guest, Thank you for taking your precious time and commenting on our services. Your satisfaction motivates us to do our job better. Thank you on behalf of all our staff. We will be delighted to welcome you to our hotel during your next stay.
8.0廣受好評入住 2018年10月31日
6 Nights stay at Seven Deep
At first they gave us a smaller room which was designed for only one person. This was not the room that I paid for. The AC wasn't working well and bathroom smelled bad. After talking to the reception, they agreed to put us in a different room. The second room was much larger and more comfortable. The Air Conditioner was still a problem. Overall a clean hotel. Pretty much you can smell smoke everywhere (lobby, hallways, even some rooms)....they should distinguish the smoking and nonsmoking rooms. Breakfast buffet was nice. The location is nice (close to the embassy). Some staff need to communicate better in English. Aside from that, the staff were friendly and accommodating.
Ashian6 晚浪漫之旅
Hotels.com 真實旅客評語
來自 SEVEN DEEP HOTEL 的回應
Dear Guest, Thank you for taking your precious time and commenting on our services. Your satisfaction motivates us to do our job better. Thank you on behalf of all our staff. We will be delighted to welcome you to our hotel during your next stay.
10.0無與倫比入住 2018年06月18日
Good Value Hotel
Rooms were clean, nice and decently sized (Deluxe Room). A slight noise issue at night from the busy street but it was ok and the breakfast was good.
3 晚家庭旅遊
Hotels.com 真實旅客評語
8.0廣受好評入住 2018年04月03日
Great room and location.
A new hotel with super nice staff who are very courteous and helpful. The room was delightful with really clean, white sheets and the bed was so comfortable. The TV had English channels and the breakfast room was so comfy and relaxing. I liked the breakfast, not a huge range but I usually just have coffee and toast at home! I only have one complaint which was that their menu was lovely but I could not get a real meal for my dinner, only snack food such as wraps. I saw salmon and beef steak on the menu, and would have loved either one. However, they were not available. I'll be back for sure though as there are dozens of bars and restaurants right outside the hotel.
David其他旅行
Hotels.com 真實旅客評語

以下評語皆為其他國家的旅客所發表的

6.0很不錯入住 2020年03月06日
Oda guzel, her sey yeni. Odada cok fazla esya var, insani sıkışmış hissettiriyor. Kafamin ustundeki kanvas tablo ile odanin renkleri hic uyusmuyor bunun indirilmesi lazim (odada mavi kus resmi vardi). Banyo tuvalet tertemiz, verilen sampuan vb guven verici kalitede. Lavabo ve dus teknesi yeni ve fonksiyonlu. Kuveti 2 kadin veya 2 erkek gelirse veriyorlarmis aklinizda olsun. Kahvalti tavsiye etmiyorum, neredeyse hicbir seyin tadı umdugum gibi değildi(recel tahin pekmez diger markalara gore cok sekerli), peynir hariç peynir güzel. Filtre kahve yok cozulebilir kahve kavanozu var
1 晚家庭旅遊
Hotels.com 真實旅客評語
10.0無與倫比入住 2020年03月02日
Konumu çok iyi. Personel çok kibar. Fiyat çok uygun
Hatice1 晚家庭旅遊
Hotels.com 真實旅客評語
2.0不太好入住 2020年03月06日
Fazladan ücret alınması
İnternet siteniz üzerinden yapmış olduğum rezervasyon 2 kişilik olmasına rağmen, konaklamam sonunda benim dışında yanımda kalan misafirim , yani konaklayan ikinci şahıs için 70,00 TL ek ücret aldılar. Bunun nedenini hala anlayabilmiş değilim,
Emrah1 晚商務旅行
Hotels.com 真實旅客評語
6.0很不錯入住 2019年11月02日
Gelen misafirlerimize iyi davranın lütfen ! Ayrıca otopark diye valeye veriyoruz arabamızı otoparka giriş ve çıkışlarda canını almaya gerek yok. Sizin valeniz iki defa daha kullansa arabayı soluğu sanayide alıcaz.
Ahmet1 晚商務旅行
Hotels.com 真實旅客評語
10.0無與倫比入住 2019年08月01日
Personal swhr zuvorkommend und hilfsbereit. Alle wünsche wurden sofort erfüllt
1 晚家庭旅遊
Expedia 真實旅客評語
2.0不太好入住 2019年08月02日
A éviter en toute circonstances
Accueil vraiment incroyable malgré 2 personnes à la réception ont nous a fait attendre plus de 10 minutes, Lors de notre réservation l'hôtel proposer un lit bébé sur demande arrivée sur place l'hôtel en dispose pas ! Le petit-déjeuner vraiment dégueulasse aucun soupçon de goût. Le service de l'hôtel c'est vraiment 0 La begnoire très vieux Les draps déchirer Je déconseille vraiment cet hôtel
Dogan1 晚家庭旅遊
Hotels.com 真實旅客評語
8.0廣受好評入住 2019年05月21日
Fiyat/Performans Başarılı
Özellikle kısa süreli konaklamalar için ideal. Otelin durumu oldukça iyi, yeni bir otel. Merkezi bir bölgede olması da avantajı.
1 晚商務旅行
Hotels.com 真實旅客評語
來自 SEVEN DEEP HOTEL 的回應
Değerli Konuğumuz , Kıymetli vaktinizi ayırıp hizmetlerimiz hakkında yorum yaptığınız için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizi işimizi daha iyi yapma konusunda motive etmektedir. Tüm personelimiz adına teşekkür ederiz. Bir sonraki konaklamanızda sizleri otelimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.
6.0很不錯入住 2019年02月09日
Biraz bakımsız bir otel!
Genel olarak herşey iyiydi, akşam saat 11 civarda üst kattan banyoya su damlamaya başladı, resepsiyona haber verdik, birini göndereceklerini söylediler, akşam kimse gelmediği gibi ertesi gün kimse problem hakkında bizimle konuşmadı... ama erken ayrıldık yinede check out ta sorulabilirdi...
Kemal Ercan1 晚浪漫之旅
Hotels.com 真實旅客評語
來自 SEVEN DEEP HOTEL 的回應
Değerli Konuğumuz , Kıymetli vaktinizi ayırıp hizmetlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak yorumlarınız için teşekkür ederiz. Deneyimlerinizin sizlere daha iyi hizmet verme konusunda bize yol göstereceğini ,Seven Deep Yönetimi olarak ivedilikle bahsi geçen konular üzerinde titizlikle çalıştığımızı bilmenizi isteriz. Bir sonraki konaklamanızda sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.
10.0無與倫比入住 2019年02月01日
Kesinlikle tavsiye ederim.
Temiz, konforlu ve uygun fiyatli. Konumu Ankara nin kalbi. Otopark sorunu olan bir bölge ancak otelde ücretsiz vale hizmeti sayesinde herhangi bir problem yaşamadım. Kahvaltı gayet lezzetliydi.
Halil2 晚家庭旅遊
Hotels.com 真實旅客評語
來自 SEVEN DEEP HOTEL 的回應
Değerli Konuğumuz , Kıymetli vaktinizi ayırıp hizmetlerimiz hakkında yorum yaptığınız için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizi işimizi daha iyi yapma konusunda motive etmektedir. Tüm personelimiz adına teşekkür ederiz. Bir sonraki konaklamanızda sizleri otelimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.
2.0不太好入住 2019年02月02日
İnternetten araştırırken saunalı olduğu bilgisi üzerine bu oteli seçmiştik ama gittiğimizde tadilat olduğu söylendi, internette keşke tadilat olduğu başta yazılı olsaydı şok olduk resmen
Şaban1 晚家庭旅遊
Hotels.com 真實旅客評語
來自 Seven Deep Hotel 的回應
Değerli misafirimiz, Değerli vaktinizi ayırıp yorumlarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şubat ayı içerisinde SPA alanımız bakıma girdiği için bu alanda sizlere hizmet veremedik. Konaklamanızda bu eksikliği size yaşattığımız için tüm ekip arkadaşlarımız adına özürlerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla ,
8.0廣受好評入住 2018年12月06日
Odalara radyatör lütfen
205 numaralı odada kaldık. Odada kalorifer peteği yokttu sadece klima ile ısıtma yaptık. Soğuk olduğundan klima sabaha kadar çalışma zorunda kaldı. Biraz klima gürültüsü ile uyumak durumunda kaldık.
OYA2 晚浪漫之旅
Hotels.com 真實旅客評語
10.0無與倫比入住 2018年11月11日
Sessiz sakin güzel bir konaklama oldu, teşekkürler
EMRE1 晚家庭旅遊
Hotels.com 真實旅客評語
來自 SEVEN DEEP HOTEL 的回應
Değerli Konuğumuz , Kıymetli vaktinizi ayırıp hizmetlerimiz hakkında yorum yaptığınız için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizi işimizi daha iyi yapma konusunda motive etmektedir. Tüm personelimiz adına teşekkür ederiz. Bir sonraki konaklamanızda sizleri otelimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.
10.0無與倫比入住 2018年11月02日
Kesinlikle tavsiye edilir
Temiz ferah bir otel. Çalışanlar çok canayakın ve Güleryüzlü. Kahvaltısı 10 numara.
Ömer1 晚商務旅行
Hotels.com 真實旅客評語
來自 SEVEN DEEP HOTEL 的回應
Değerli Konuğumuz , Kıymetli vaktinizi ayırıp hizmetlerimiz hakkında yorum yaptığınız için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizi işimizi daha iyi yapma konusunda motive etmektedir. Tüm personelimiz adına teşekkür ederiz. Bir sonraki konaklamanızda sizleri otelimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.
6.0很不錯入住 2018年08月17日
Temizlik vasat dekorasyon ve konum iyi
Otelin konumu nedeniyle 2 gecelik Ankara ziyaretimizde tercih ettik. Dekorasyonu güzel olunca bu otelden memnun kalacağımızı düşünmüştüm ancak temizlik hizmetini vasat buldum. İlk akşamın ardından oda temizliği istedik geldiğimizde banyodaki çöp kovası boşaltılmamış, kirli bardaklar temizleri ile değiştirilmemiş notla istediğimiz banyo lifi bırakılmamıştı. Nevresimler değiştirilmemiş düzeltilip örtülmüştü. Dekorasyona harcanan emeğin yarısı personele harcansa kahvaltısı da iyi olur temizliği de. Bir daha ben tercih etmem, aynı konumda daha kaliteli hizmeti veren bu fiyat aralığında çok yer var.
Elif2 晚家庭旅遊
Hotels.com 真實旅客評語
10.0無與倫比入住 2018年07月03日
Freundliches Personal, sehr gute Lage ist zum deutschen Konsulat sehr nah, Zimmer war schön eingerichtet ein schönes Hotel
sevde1 晚旅行
Expedia 真實旅客評語
8.0廣受好評入住 2018年06月02日
Basarili
Banyoda sivi sabun olmamasi 1 gecelik konaklamam boyunca aklima gelen tek eksi yonuydu otelin, bunun disinda lokasyon ve hizmet beklentilerimi fazlasiyla karsiladi
1 晚浪漫之旅
Hotels.com 真實旅客評語
6.0很不錯入住 2018年05月17日
Otel fena değildi ama odası çok küçüktü. Hareket edemedim. Ben küçük odada uyıyamam zaten uyuyamadım.
1 晚商務旅行
Hotels.com 真實旅客評語
10.0無與倫比入住 2018年01月26日
.
.
Eren1 晚浪漫之旅
Hotels.com 真實旅客評語
10.0無與倫比入住 2017年10月06日
OTEL KONUM OLARAK ÇOK GÜZEL BİR BÖLGEDE.YEMEK YERLERİNİN DIŞINDA EĞLENCE MEKANLARI OTELİN SOKAĞINDA BULUNMAKTADIR. KIZILAYA YÜRÜME 10 DK TAKSİYLE 8 LİRA TAKSYLE TREN GARI 24 LİRA. TEK KÖTÜ DENİLEBİLECEK ÖZELLİĞİ MEKANLARA YAKIN OLDUĞUNDAN ODAYA BİRAZ MÜZİK SESİ GELMESİ
Erdem1 晚浪漫之旅
Hotels.com 真實旅客評語
來自 七深飯店 (Seven Deep Hotel) 的回應
Sayın, misafirimiz öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Güzel yorumlarınızı almış olmaktan dolayı ayriyeten mutlu olduğumuzu bildirmek isteriz. Umarım bir sonraki konaklamanızda da sizleri otelimizde görmekten memnuniyet duyacağız. Saygılarımla, Deniz Duman Ön Büro Müdürü
10.0無與倫比入住 2020年06月12日
TAYLAN1 晚旅行
Hotels.com 真實旅客評語
10.0無與倫比入住 2020年03月13日
Handan1 晚商務旅行
Hotels.com 真實旅客評語
10.0無與倫比入住 2020年03月12日
Zülal1 晚商務旅行
Hotels.com 真實旅客評語
8.0廣受好評入住 2019年12月20日
Mustafa Ozan1 晚旅行
Hotels.com 真實旅客評語
6.0很不錯入住 2019年11月07日
Nazim1 晚旅行
Hotels.com 真實旅客評語
10.0無與倫比入住 2019年10月28日
Herman3 晚旅行
Hotels.com 真實旅客評語
4.0還可以入住 2019年10月05日
Harun2 晚家庭旅遊
Hotels.com 真實旅客評語
8.0廣受好評入住 2019年08月14日
Kerim hilmi2 晚家庭旅遊
Hotels.com 真實旅客評語
10.0無與倫比入住 2019年06月19日
TUGBA3 晚商務旅行
Hotels.com 真實旅客評語
來自 SEVEN DEEP HOTEL 的回應
Değerli Konuğumuz , Kıymetli vaktinizi ayırıp hizmetlerimiz hakkında yorum yaptığınız için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizi işimizi daha iyi yapma konusunda motive etmektedir. Tüm personelimiz adına teşekkür ederiz. Bir sonraki konaklamanızda sizleri otelimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.
10.0無與倫比入住 2019年06月02日
ALI1 晚家庭旅遊
Hotels.com 真實旅客評語
來自 SEVEN DEEP HOTEL 的回應
Değerli Konuğumuz , Kıymetli vaktinizi ayırıp hizmetlerimiz hakkında yorum yaptığınız için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizi işimizi daha iyi yapma konusunda motive etmektedir. Tüm personelimiz adına teşekkür ederiz. Bir sonraki konaklamanızda sizleri otelimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.
8.0廣受好評入住 2019年04月19日
2 晚商務旅行
Hotels.com 真實旅客評語
10.0無與倫比入住 2019年03月18日
Ehsan4 晚浪漫之旅
Hotels.com 真實旅客評語
來自 Seven Deep Hotel 的回應
Dear Guest, Thank you for taking your precious time and commenting on our services. Your satisfaction motivates us to do our job better. Thank you on behalf of all our staff. We will be delighted to welcome you to our hotel during your next stay.
10.0無與倫比入住 2019年01月31日
Amer1 晚旅行
Hotels.com 真實旅客評語
來自 SEVEN DEEP HOTEL 的回應
Dear Guest, Thank you for taking your precious time and commenting on our services. Your satisfaction motivates us to do our job better. Thank you on behalf of all our staff. We will be delighted to welcome you to our hotel during your next stay.
10.0無與倫比入住 2018年12月22日
Amir5 晚旅行
Expedia 真實旅客評語
來自 SEVEN DEEP HOTEL 的回應
Dear Guest, Thank you for taking your precious time and commenting on our services. Your satisfaction motivates us to do our job better. Thank you on behalf of all our staff. We will be delighted to welcome you to our hotel during your next stay.
6.0很不錯入住 2018年03月09日
1 晚商務旅行
Hotels.com 真實旅客評語
10.0無與倫比入住 2018年01月01日
Ramazan浪漫出遊
Hotels.com 真實旅客評語
很抱歉,此住宿沒有旅客相片。
本網站所刊登的評語和評分皆為旅客及飯店方面的主觀意見,並不代表或反映 Hotels.com 的立場。如因相關評語而造成任何形式的損害,Hotels.com 及提供評語內容的相關各方皆無需承擔責任。